(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Hozirda ombor sanoatida katta oʻzgarishlar roʻy bermoqda. Joylardan tortib inventarlarni saqlashgacha, ular butun ta’minot zanjiri samaradorligini oshirishda muhim rol oʻynaydigan samarali vositalarga aylandi.