(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda bank kartalaridan foydalanish bilan bogʻliq firibgarlik jinoyatlarini tergov qilishda dastlabki va keyingi tergov harakatlarini o‘tkazish taktikasi bayon etilgan. Unda bank kartalaridan foydalanish bilan bogʻliq firibgarlik jinoyatida so‘roq qilish, jinoyat izlari va ashyoviy dalillarni qidirib topish, qayd etish hamda olish, ko‘zdan kechirish kabi tergov harakatlarini o‘tkazish taktikasi yoritilgan.