(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tilidagi frazeologik birliklar va iboralar haqida qisqacha ma’lumot berilgan. Hamda, ingliz va o‘zbek tillaridagi hayvon nomlari ishtirokidagi iboralarning tarjimalari berilib, ular o‘zaro solishtirilgan va tahlil qilingan.