(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Surxondaryoda turizm sohasini yanada takomillashtirish, mehmonxonalar sonini ko’paytirish ,turistlarga avftotransport vositalari bilan taminlanishini oshirish, turistlarni yanada ko’proq jalb etish, turistik hududlarning reklamasini oshirish