(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada chet tili o’qitish metodikasi haqida, chet tili o’qitish metodikasida qo’llanilayotgan zamonaviy metod turlari va ulardan foydalanish xususida, chet tilini o’qitishda kommunikativ ko’nikmalar to’g’risida so’z boradi.