(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarga chet tillarini o’qitishda o’yinlardan foydalanishning samarali usullari yoritib beriladi.