(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada adabiyot o’qitishda o’quv topshiriqlarining ahamiyati, ta’lim-tarbiya jarayonida o‘quvchilarning o’quv topshiriqlarini to‘g‘ri tashkil etish, bolani kamolot sari yetaklashning qat’iy mezonlari asosida uni o‘z-o‘zini rivojlantirishga undashning ahamiyati haqida so`z yuritiladi