(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
ushbu maqolada o’quv jarayoni, uning bosqichlari, o’quv jarayonida turli murakkablikdagi o’quv materiallaridan foydalanish va turli murakkablikdagi o’quv materiallaridan o’quv jarayonida foydalanish pedagogik kreativlikni yanada yuqori bosqichga ko’ratishi haqida fikrlar yoritilgan.