(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga dars o‘tish jarayonida didaktik o‘yinlarning katta ahamiyatga egaligi hamda boshlang‘ich sinflarda ona tili darslarida qo‘llaniladigan didaktik o‘yinlar haqida ma‘lumotlar haqida so‘z boradi. Didaktik o‘yinlarning dars samaradorligini oshirishdagi ahamiyati haqida ma‘lumotlar berilgan.