(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada onа tili tа’limi jаrаyonidа didаktik o‘yinlаrdаn foydаlаnishning nаzаriy аsoslаri aniq manbalar asosida tahlil qilingan.