(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o’rgatishning bir necha usullari hamda til va uni o’rganishda foydalaniladigan zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan ham bir nechtasi yoritib berilgan.