(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Respublikamizda turizm madaniyatini yuksaltirish istiqbolida turistik salohiyatni tubdan yangilash, turizm infrastrukturasini shakllantirishda yagona davlat siyosatini amalga oshirish, xalqimizning boy tarixiy-madaniy merosini keng targ‘ib qilish, mamlakatimizda xavfsiz turizmni ta’minlash, milliy turizm mahsulotlarini xalqaro turizm bozoriga olib chiqish kabi masalalarga katta e’tibor qaratilmoqda.