(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada kichik yoshdagi bolalarning o‘qish faoliyati, qiziqish va harakatchanligi, ulardagi intellektual rivojlanishga ta’sir etuvchi omillar, bolalardagi qiziqishlar, intellektual rivojlanishning ahamiyati haqida ma’lumot beriladi.