(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada rus va o’zbek tillaridagi so’z turkumlari farqlari va har ikkala tildagi qo’llanilish uslublari hamda ikkala tilning solishtirmalari haqida aytib o’tilgan.