(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Har bir qishloq xo’jalik mahsuloti yetishtirilar ekan biz dastlab bir nechta agrotexnik tadbirlarni amalga oshirishimiz kerak bo’ladi. Shunday ekan ushbu maqolada yerlarni tekislaydigan qishloq xo’jaligi mashinalari, ularning turlari va foydalanib kelinayotgan zamonaviy yer tekislash mashinalari haqida fikr yuritamiz.