(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mamlakatimizda 2024 yil – Yoshlar va biznesni qo‘llab-quvvatlash yili deb e’lon qilindi. Bu yurtimiz aholisini 65 foizini tashkil qiluvchi yoshlarimiz uchun juda keng imkoniyatlar yili bo‘lishi kutilmoqda.