(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada chorvachilikga katta zarar berayotgan nekrobakterioz kasalligining etiologiyasi, patogenezi, tarqalishi, klinik belgilari, diagnostika usullari, davolash va oldini olish bo‘yicha tavsiyalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.