(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda jinoyatni kvalifikatsiya qilish tushunchasi, g‘araz yoki past niyatlar motivi bilan sodir etilgan jinoyatlarning tavsifi va ularning jinoyatlarni kvalifikatsiyasiga ta’siri bayon etilgan