(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada davlat fuqarolik xizmati, davlat fuqarolik xizmatchilari faoliyati samaradorligini oshirish masalalari hamda davlat fuqarolik xizmatida inson resruslarini boshqarishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan