(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақолада нотўқима матоларнинг технологик кўрсаткичларига иккиламчи материал ресурсларининг таъсири тадқиқ этилиб, чизиқли зичлиги 23,6 дан 35,6 g/m гача, сирт зичлиги 118,2 дан 176,2 g/m2 гача, ҳажм зичлиги 0,18 дан 0,20 mg/mm3 гача оралиғида ўзгариб боргани аниқланган.