(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Gigienik talablar va foydalanish qoidalari sport zallari gimnastika bo’yicha o’quv mashg’ulotlari odatda maxsus jihozlangan gimnastika zallarida o’tkazilishi va ulardan foydalanish qonun qoidalari haqida keng manodagi ma’lumotlar berilgan.