(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada ekologik ta’lim, atrof-muhitni muhofaza qilishning muhimligi, ekologik ta’lim-tarbiya va madaniyat ta’limiy sharoitda aniqlashtirilgan.