(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
“Mirzo Ulug‘bek” tragediyasi adolatli shoh va buyuk falakiyot ilmi sohibi,olim Ulug‘bek hayoti va faoliyatini barcha murakkab tomonlari bilan: ziddiyatli, to‘qnashuvlar asnosida, uzoq o‘tmishdagi tarixiy haqiqatni yoqqol badiiy shaklda qaytatiklashga bag‘ishlangan.Ushbu maqolada shoh va olimning obraji tasvirida muzassam bo‘lgan ezgu hislatlar, o‘ziga xoslik va badiiy mahorati xususida so‘z boradi.