(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Jonajon O’zbekiston mustaqillikka erishganligi tufayli jamiyatimiz ijtimoiy hayotining barcha jabhalarida, shu jumlada, ma’naviy turmushimizda ham chuqur sifat o’zgarishlari, tiklanish va yangilanish jarayonlari jadal sur’atlarda sodir bo’lmoqda. Mazkur jarayon Maktabgacha va maktab ta’lim tizimi ham qamrab oldi va bu tizimni jahon andozalari darajasiga ko’tarish mustaqil yangi O’zbekistonning davlat siyosati maqomini kasb etdi.