(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston va Saudiya Arabiston davlatlari o‘rtasidagi o‘zaro hamkorlik, O‘zbekiston-Saudiya Arabistoni qo‘shma korxonalarini tashkil etish rejalari haqida ma’lumotlar keltirilgan.