(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақолада камбағалликни қисқартириш ва аҳоли даромадларини оширишнинг янги имкониятлари ва ечимлари, камбағалликни қисқартириш ва аҳоли даромадларини оширишда тадбиркорлик фаолиятини аҳамияти, тадбиркорликни ривожлантириш ва камбағалликни қисқартиришга қаратилган илмий тадқиқотлар, мамлакатимизда олиб борилаётган ислоҳотларнинг натижаси ҳамда тадбиркорликни ривожлантиришга қаратилган ҳуқуқий масалалар илмий жиҳатдан баён этилган.