(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mamlakatimizda avtomobil yo’llarini loyihalashda ba’zi bir muhim sanalgan kompleks talablarni hisobga olish , hududning iqtisodiy va ijtimoiy talablaridan kelib chiqib optimal transport xizmatini ta’minlash, avtomobil transporti ishi samaradorligini ta’minlash, harakat xavfsizligi va qulayligini ta’minlash.