(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada korpus lingvistikasi sohasida tillarning tadrijiy rivojini qayd etish borasida yaratilgan ingliz tilining zamonaviy diaxronik korpuslari to’grisida nazariy ma’lumotlar beriladi.