(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
O‘zbek milliy kurashi uch ming yildan ziyod tarixga ega bo‘lib, shug‘ullanuvchi, kurash tushuvchi polvonlarning ma’naviy–axloqiy tarbiyasida, kurash azaldan muhim o‘rin tutgan. Yoshlarni to‘g‘ri yo‘lga solish va ularni har tomonlama sog‘lom, barkamol bo‘lib yetishishida milliy kurashni o‘rgatishni oiladan boshlash muhim ahamiyatga ega.