(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mazkur maqolada ingliz va o’zbek tillarida yaxshilik va yomonlik konseptining maqollardagi o’rni va xususiyatlari yoritiladi.