(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Siyosiy korrupsiya – bu siyosiy kuchlarga ega bo‘lgan shaxslarning (siyosat va davlat arboblari, eng yuqori darajadagi davlat xizmatchilari) siyosiy maqsadlarga erishish, hokimiyatni saqlash va mustahkamlash, hokimiyatni kengaytirish yoki boyitish maqsadida xizmat vazifasini suiiste’mol qilishi hisoblanadi. Mazkur maqolada shu haqda to‘xtalib o‘tiladi