(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу мақолада Шарқ миниатюраси санъатининг ёшлар одоб-ахлоқи ва эстетик дидни тарбиялашдаги ўрни масалалари ёритилган бўлиб, хусусан Камолиддин Беҳзод ижодининг ёшлар трбиясидаги аҳамияти таҳлил қилинган. Шунингдек, мақолада ёшлар эстетик ҳамда ахлоқий тарбиясини шаклланиши ва ривожланишида миниатюраси санъатининг таъсирчан хусусиятлари тадқиқ қилинганган.