(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada aksiyadorlik tijorat “Aloqabank”ning inson resurslari bo’limi, hamda inson resurslari menejment tizimining holati va tahlillari keng yoritib berilgan.