(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Abdulla Qodiriyning O‘tkan kunlar romanidagi obrazlar tahlili aks etgan bo‘lib, romandagi ham har bir qahramon undagi harakterni aks ettirishda qo‘llanilgan so‘zlar betakrorligi va badiiy ta’siri haqida ma’lumot beriladi.