(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada O‘zbekiston janubiy sharoitida kam tarqalgan sabzavot ekini rukolani quruq subtropik mintaqada yetishtirish, uning hosildorligi va muhim xo’jalik belgilarining namoyon bo’lishi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.