(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Тадқиқотда дағал жуни таркибидаги йирик ва майда ифлосликлардан тозаланади. Жун таркибидаги ифлослик 35-40 % ни ташкил этади. Жун хомашёсини даслабки 2 БТ-150-Ш русумли титиш агрегатида титилади ва юмшатилади.