(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Oʻzimning dardimla yugurib yelib, Jonim ham boʻgʻzimga keldi tiqilib. Hammadan oʻzimni goʻyo zoʻr bilib, Onamga qoʻngʻiroq qilmabman bugun