(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Oilada kam-ko‘stlik bo‘larkan, lekin, Bir kun janjal bo‘lsa, qirq kun begona. Quyoshi charog‘on yurtimda, biling, Oila – muqaddasdir, Vatan – yagona!