(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Dunyoda eng baxtli insonman oʻzim Hech qachon nam koʻrmaydi koʻzim Ont ichib aytaman mening chin soʻzim Otamning borligi mening bir baxtim