(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va internet tarmog‘idan xavfsiz hamda samarali foydalanish ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda internetning ta’limiy imkoniyatlari bilan bir qatorda, yosh avlodning ruhiy-ma’naviy olamiga salbiy ta’sir ko‘rsatuvchi tahdidlardan himoyalanish mexanizmlari yoritilgan. O‘qituvchi va ota-onalar hamkorligida o‘quvchilarda media-madaniyatni yuksaltirish bo‘yicha metodik tavsiyalar berilgan.