(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada Professigrafiya haqida asosiy ma’lumotlar, professiyagrafiya vazifasi hamda kasb tanlashning roli haqida so’z boradi.