(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida oliy ta’lim tizimini modernizatsiya qilish jarayonida joriy etilayotgan kredit-modul tizimining mazmun-mohiyati va ahamiyati yoritilgan. Kredit-modul tizimining o‘quv jarayonini tashkil etishdagi o‘rni, uning asosiy tamoyillari hamda xalqaro ta’lim standartlari, xususan ECTS tizimi bilan bog‘liqligi tahlil qilingan.