(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur maqolada uchuvchisiz uchish apparatlaridan foydalanib yer maydonlarini agroekologik monitoring qilish, qishloq xo‘jaligi yerlarini monitoring qilishda keng foydalanish, zamonaviy innovatsion texnologiya va texnikalardan, ayniqsa uchuvchisiz uchish qurilmalaridan amaliyotda foydalanishning ijobiy samarasi yoritilgan