(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ушбу мақолада бӯлажак бошланғич таълим ӯқитувчиларини таярлашда виртуал таълим технологияларидан фойдаланишнинг назарий-методик асосларини такомиллаштириш ма- салалари ӯрганилган