(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada chanoq (pelvis) va erkin oyoq (membrum inferius liberum) arteriyalarining embrional taraqqiyoti, ularning kelib chiqish manbalari, asosiy rivojlanish bosqichlari hamda tug‘ilgandan keyingi (postnatal) anatomik va funksional o‘zgarishlari batafsil yoritilgan.