(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada buyraklarning tug‘ma anomaliyalari — agenesis, ektopiya, displaziya, kistoz kasalliklar va gidronefrozning anatomik hamda morfologik xususiyatlari kompleks tarzda tahlil qilingan.