(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Zamonaviy sharoitda innovatsion bank tizimini rivojlantirish, ayniqsa, maqsadli va samarali kredit xizmatlarini takomillashtirish muhim ahamiyat kasb etadi. Tijorat banklari o‘rtasidagi raqobat axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) xizmatlari sifatini oshirishga kuchli turtki bo‘layotgani alohida ta’kidlanadi. Shu bilan birga, innovatsion bank xizmatlarining samaradorligi hamda fuqarolar bandligini ta’minlashda ushbu sohaning innovatsion rivojlanishi muhim omil sifatida e’tirof etiladi.