(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu tadqiqot ingliz tilining filologik jihatlarini o’rganishga bag’ishlangan. Ingliz tili global kommunikatsiyaning asosiy vositasi sifatida nafaqat madaniy va tarixiy kontekstda, balki ta’lim va iqtisodiyot sohalarida ham o’z o’rniga ega. Tadqiqotning maqsadi ingliz tilining taraqqiyoti, uning boshqa tillar bilan aloqasi va filologik tadqiqotlar uchun ahamiyatini o’rganishdir.