(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu ishda zamonaviy texnologiyalar vositasida ta’lim oluvchilarning mustaqil izlanish va o‘rganish qobiliyatlarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Axborot-kommunikatsiya vositalarining dars samaradorligini oshirishdagi o‘rni, raqamli ko‘nikmalarni yuksaltirish hamda talabalarning tanqidiy va mustaqil fikrlash doirasini kengaytirish imkoniyatlari yoritilgan