(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada metabolik disfunksiya bilan bog‘liq steatotik jigar kasalligi (MASLD) va uning yallig‘lanishli shakli - MASH sharoitida jigar gistologiyasida kuzatiladigan asosiy o‘zgarishlar tahlil qilindi.